Junkkari

Junkkari on ollut maatalouskonekaupan ja viljelijöiden luotettu kumppani jo kolmen sukupolven ajan. Asiakkaan - maanviljelijän - kokemusten kuunteleminen on yhä keskeinen periaate yhtiön toiminnassa, mutta Junkkari uskaltaa myös luottaa omaan osaamiseensa. Lähes 70 toimintavuoden aikana maa- ja metsäkoneita valmistava Junkkari on säilyttänyt rohkeutensa uusiutua, haastaa normeja ja rikkoa rajoja. Kylvöön, kuljetukseen ja metsänhoitoon tarkoitettuja koneita suunnitellaan, markkinoidaan ja valmistetaan edelleen antaumuksella, pilke silmäkulmassa.

Jalat maassa, tavoitteet korkealla

Vaikka Junkkari edustaa alansa uusinta osaamista, modernin tekniikan keskellä on edelleen osaava ihminen. Jalat pysyvät maassa, vaikka yleinen tahtotila tavoittelee pilvirajaa. Koneet ja ratkaisut suunnitellaan vahvalla näkemyksellä, mutta Junkkari on kuitenkin aina valmis oppimaan ja kehittämään uutta yhdessä viljelijän kanssa. Erilaiset tutkimus- ja kehitysprojektit tuovat myös uusia, tärkeitä näkökulmia.

Junkkarin innovatiiviset ratkaisut parantavat käyttömukavuutta ainutlaatuisella tavalla. Tuoteperheiden perusversiot täyttävät pienempien tilojen tarpeet, kun taas pitkälle automatisoidut mallit ovat vastaus suurten tilojen vaatimuksiin.

Siirry tästä Junkkari sivustoon

Hard facts

 

 • Tehdas: Kauhavan Ylihärmä, Etelä-Pohjanmaa
   
 • Joustava ja nopea tuotanto
   
 • Pitkälle viety automaatio, mm. hitsausrobotit ja laserleikkaus
   
 • Suuret markkinat Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa
   
 • Ensimmäinen suomalainen maatalouskoneiden suunnittelija ja valmistaja, jolle on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti. Junkkarille on myös myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti.