Opiskelijoille

MSK Group ja sen tytäryhtiöt tarjoavat eri alojen opiskelijoille lukuisia mahdollisuuksia tutustua perhekonsernin toimintaan. Uratarinoista näet, miten työharjoittelu tai opinnäytetyön tekeminen poikivat myös tulevia työpaikkoja.

Teemme tiivistä yhteistyötä Teknologiateollisuuden kanssa saadaksemme jatkossakin parhaita osaajia riveihimme. Olemme mukana mm. nuorille suunnatussa MyTech
-sivustolla ja Tulevaisuuden ammattiosaajat-hankkeessa.

Haku työharjoittelu-, TET- tai opinnäytepaikkaan tästä.

Työharjoittelu

Otamme mielellämme innokkaita alasta kiinnostuneita nuoria TET- ja erilaisille työharjoittelujaksoille. Täytä työharjoitteluhakemus ja kerro miksi haluaisit suorittaa harjoittelun juuri MSK Groupilla.

Opinnäytetyöt

Opinnäytetyö on usein myös luonteva reitti työelämään. Sopivia osaamisaloja ovat mm. tuotekehitys, suunnittelu, tuotannonkehitys, osto ja laatu.  

Opintokäynnit

MSK Groupissa pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja turvaamaan ammattiosaajien saamisen myös tulevaisuudessa. Siksi konsernille on tärkeää tehdä tiivistä ja aktiivista yhteistyötä ajan hermolla olevien oppilaitosten ja Teknologiateollisuuden kanssa. Kun opiskelijat pääsevät tutustumaan MSK Groupiin ja sen tytäryhtiöihin jo opintojen alkuvaiheissa, se myös auttaa heitä löytämään kytköksiä teorian ja käytännön välillä. Opintokäyntiasioissa ota yhteyttä viestintäpäällikköön.

Tutustu tytäryhtiöihin

Juncar Oy

Korkealaatuisten suomalaisten perävaunujen valmistaja.

 

Junkkari

Kokenut maa- ja metsätalouskoneiden valmistaja.

 

MSK Cabins

Menestyvä kansainvälinen ohjaamovalmistaja.

 

MSK Plast Oy

Muovin valmistukseen erikoistunut korkean teknologian yritys.

 

Erikoistunut vaativien ja asiakasspesifien ohjaamoiden suunnitteluun ja valmistukseen.