MSK Cabins

Yli 60 vuoden kunnianhimoinen kehitystyö ja tinkimätön tekeminen on luonut maailmanluokan ohjaamovalmistajan. MSK Cabins todella tietää kaiken, mitä turvaohjaamoista tulee tietää. Pitkät asiakassuhteet ovat avoimuuden, suoraselkäisyyden ja rehdin toiminnan tulos. Pitkä kokemus tuo myös mukanaan itsevarmuuden, joka kannustaa haastamaan tutut toimintatavat. Kun MSK Cabins hallitsee ja ymmärtää kokonaisuuksia, asiantuntijuus säilyy toimittaja-asiakas-loppuasiakas-ketjussa koko organisaation läpi.

Maailmanluokan tuotekehitystä

Vuosien varrella MSK Cabinsin innovatiivinen tuotantoprosessi ja -teknologia on hionut tuotannon joustavaksi ja nopeaksi. Traktorin turvakehikosta on kehittynyt pölytiivis, äänieristetty, ilmastoitu, ergonominen ja monipuolisesti varusteltu turvaohjaamo.

Jokainen MSK Cabinsin tehtaalla syntyvä turvaohjaamo on yksilö, joka täyttää maakohtaisten määräyksien lisäksi asiakkaan varustelutoivomukset. Joustava räätälöinti ja valmistuksen nopeat läpimenoajat perustuvat kehittyneeseen tuote- ja tuotannonsuunnitteluun, jonka apuna ovat kiinteät linjayhteydet asiakkaaseen. Näin kuljettajalle voidaan tarjota pelkän kehikon sijaan miellyttävä käyttöympäristö.

Siirry tästä MSK Cabins sivustoon

Hard facts

 

 • Ohjaamotehdas: Kauhavan Ylihärmä, Etelä-Pohjanmaa
   
 • Tuotanto: yli 50 ohjaamoa/päivä
   
 • Myynti: yli 75 maahan
   
 • Sertifioidut ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmät
   
 • Erikoistuminen liikkuvien työkoneiden ohjaamovalmistukseen