Toimintaperiaatteet

Yli 60 toimintavuoden jälkeen MSK:n perhekonsernissa on onnistuttu säilyttämään kehityshalu, rohkeus uusiutua ja kyky olla asiakkaan lähellä. Monialakonserni työllistää tällä hetkellä yli 400 eri alan osaajaa ja muodostuu emoyhtiö MSK Groupin lisäksi neljästä tytäryhtiöstä, joiden HR-, viestintä, IT- ja talouspalveluita emoyhtiö hallinnoi.

Tytäryhtiöt ovat kaikki oman alansa erikoisosaajia. Heidän avulla MSK Groupin monialainen osaaminen muodostaa vahvan ja vakaan teollisuuskonsernin, jonka arvoissa painottuu asiakkaan menestys ja tarpeiden ennakointi sekä osaamisen, tehokkuuden, laadun ja joustavuuden jatkuva kehittäminen.

MSK Group –konserni on maanläheinen, rehti, vahva ja kansainvälinen monialakonserni.

MSK Groupin ja kaikkien sen tytäryhtiöiden toimintaa ohjaavat seuraavat arvot:

  • MSK Group on vakaasti eteenpäin menevä, monialainen korkean teknologian perhekonserni. Konsernilla on jalat maassa ja tavoitteet korkealla.
  • MSK Group on aito, suoraselkäinen ja rehti yhteistyökumppani, jossa ihmiset ovat avoimia, reiluja ja rehellisiä. Työntekijää kuunnellaan ja työntekijästä välitetään.
  • Vakavaraisuuden ja vakaan toiminnan perustana on pitkäjänteinen, harkitseva toimintakulttuuri. Kilpailukykymme muodostuu tehokkuudesta, laadusta ja joustavuudesta. Tuloksemme varmistaa tulevaisuuden.
  • MSK Groupin tuotteita myydään kaikkialla maailmassa ja konserni tavoittelee yhä vahvempaa asemaa ulkomailla. Kansainvälistyminen vahvistaa konsernin kilpailukykyä ja varmistaa valmistavan tuotannon säilymisen Suomessa.

Laatu- ja ympäristöpolitiikan toimintaperiaatteemme ovat:

  • Asiakkaamme menestys on toimintamme lähtökohta.
  • Jokaisen yhtiömme työntekijän tavoitteena on tuotteiden ja palveluiden laatutason sekä kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen ja parantaminen.
  • Koulutus ja jatkuva kehitys varmistaa henkilöstömme osaamisen ja ammattitaidon.
  • Ympäristömme on meille arvokas. Tavoitteenamme on toiminnastamme aiheutuvien ympäristövaikutusten minimointi.

Vastuullisina yhteiskunnan jäseninä noudatamme viranomaismääräyksiä ja -velvoitteita, sekä muita yhteiskunnan asettamia lakeja ja vaatimuksia.

Sertifikaatit

Tutustu tytäryhtiöihin

Juncar Oy

Korkealaatuisten suomalaisten perävaunujen valmistaja.

 

Junkkari

Kokenut maa- ja metsätalouskoneiden valmistaja.

 

MSK Cabins

Menestyvä kansainvälinen ohjaamovalmistaja.

 

MSK Plast Oy

Muovin valmistukseen erikoistunut korkean teknologian yritys.